Sunday, April 27, 2008

teRjah budiMaN

Jumaat lepas, Kitang ada mengirimkan e-mail kepada saya. Rupa-rupanya beliau telah bertemu dengan Khairul Aziah dan Harlina, 2 orang rakan kelas diA batch beliau. Saya siarkan e-mail Kitang seperti di bawah :

Salam Kida,
Semalam 24/04/08, koi gi lunch, pekena nasi briyani kat Shahira, Masjid India ngan Khairul Aziah (DBKL) dan Harlina Abu Bakar. Harlina(berkaca mata) ni satu batch/course ngan koi. Tak jumpa dia since koi grad. Asal dari Bentong. Sekarang keja kat Bank Islam HQ, Jln Raja Laut, opposite Bangunan DBKL. Masih solo lagi, dok kat Nilai 3. Yah(Khairul Aziah) sekrg kat DBKL, Tingkat 21. Masa lunch tu ada gak bincang pasal nak buat mini gathering ngan geng2 DIA batch Jun'85. Kalu tengok gambo masa muda tu, Harlina yg dok di barisan hadapan(kanan),yg hitam manis x bertudung tu..didepan Mek Ja.. (gambar ni saya tak dapat siar lagi.. later2 ye beb...ada masalah teknikal skit)

9 comments:

LaN KidA said...

Salam,
Terima kasih Kitang kerana hantar berita macam ni. Memang blog budiMaN perlukan sangat2 artikel dan news macam ni untuk di siarkan di blog ini. Harap kengkawan yang lain dapat melakukan perkara yang sama apabila berjumpa kengkawan budiMaN yang lain, tak kiralah jumpa sekejap ke, teh tarik ke, lunch ke dsb. Kalau boleh snap gambar dgn handphone tuan2 dan puan2 dan kirimkan pada saya.

Anyway, Harlina ni, memang gua betul2 lost la beb. Cannot recall at all. Bagaimanapun, Selamat Datang Harlina dan Khairul Aziah ke blog budiMaN, semoga kehadiran dan silatulrahim yang terjalin ini akan menambahkan lagi meriahnya dengan pelbagai aktiviti budiMaN nanti, insyaallah. Jangan segan, jangan malu, harap Yah dan Harlina, buatlah blog ni macam rumah sendiri...sila-silakanlah.

bob@mpk said...

salam kitang,

ade no diorg tak...aku memang nak gie bank islam ngan dbkl ...
mungkin 2 week mei....tq

walid said...

salam budimans....
tu dia mawar DIA da kuar....
kitang - leh wat sesi ngeteh nie
bob - baru nmpk artikel ko..sopi
jo..
xper..nanti sesi terjah akan dtg lagi....

RAZANI said...

Halina & Aziah ni wa ingat2 lupa dah..maklumlah dah lam sesangat & berumur plak tu jadi cpu banyak yg dah kena attack virus.....anyway nice getting the such news...

kitang said...

Salam seme...Terimakasih kembali Kida...hepi dapat jumpa member2 lama...dapat merapatkan silahturahim dan hepi berkongsi maklumat/perkembangan ngan kengkawan.
Bulu@Razani,bini sihat?bila due?
InsyaAllah Walid,kena gaya kita gi ngeteh ngan rodong2.
Bob@MG...awok jgn lupa,turun KL contact rodong...

wani said...

adik kak azi ada datang masa kita mandi-manda kat sungai masa gathering kat Maran ari tu. yg datang kejap je tu dalam 1 jam kot. borak jap ngan wani, pas tu dia balik tak sempat makan lunch pun

razanii said...

Bini wa ok2 je,maklum ler keta baru x banyak ragam lagi...maklum ler masih dalam warranty period.. he he he,insyallah kalau direzekikan Tuhan this coming aug wa akan jadi bapak lagi.....akan ada zuriat sendiri bro....

Pada budak2 Jln Gambut yang ada menyertai dalam blog ni dan yang masih belum tahu,sudi kiranya join dlm group Jalan Gambut kat Yahoo Group...boleh kongsi2 citer...

walid said...

salam
Razani - tahniah kerana mempunyai production sendri.Semuga dipelihara kebaikan keluarga olehNYA.

razanii said...

Mudah mudahan diberkati hidup & dimurahkan rezeki.....aminnnn.

org lain masuk 40 dah nak timang cucu.....wa ni baru nak main ngan anak...he he he