Wednesday, February 03, 2010

beRitA

1. Malam semalam saya mengeteh dengan Raman Kerbau di Pandan Perdana. Beliau datang ke KL petang semalam. Mulanya cadang nak mengeteh di ofis Sutok tetapi beliau pula ada hal bersama isterinya. Kemudiannya kami cadang nak ngeteh di WW tapi setelah telefon Walid beliau beritahu Warung Walid di tutup pula hari ini.

2. Tengahari semalam juga saya dapat sms dari Norm dsS memberitahu bahawa Jawatankuasa Reunion akan mengadakan satu mesyuarat pada hari Khamis ini jam 6-00 petang di pejabat Halim dpA di Bangsar. Kak Shake juga ada sms saya memberitahu bahawa Facebook Itm Pahang (berkaitan Reunion) sudah pun ada dan minta saya add ke FB saya nanti.

2 comments:

Anonymous said...

[url=http://cpcheat.org/]Club Penguin Cheats[/url] provides you with a [url=http://cpcheat.org/club-penguin-money-maker/]Club Penguin Money Maker[/url] that permits you to gain a lot of coins in Club Penguin.
[url=http://cpcheat.org/]Club Penguin[/url] also gives you [url=http://cpcheat.org/club-penguin-trackers/]Club Penguin Trackers[/url] such as a [url=http://cpcheat.org/club-penguin-aunt-arctic-tracker/]Club Penguin Aunt Arctic Tracker[/url], a [url=http://cpcheat.org/club-penguin-cadence-tracker/]Club Penguin Cadence Tracker[/url], a [url=http://cpcheat.org/club-penguin-gary-tracker/]Club Penguin Gary Tracker[/url], a [url=http://cpcheat.org/club-penguin-band-tracker/]Club Penguin Band Tracker[/url], a [url=http://cpcheat.org/club-penguin-rockhopper-tracker/]Club Penguin Rockhopper Tracker[/url], and a [url=http://cpcheat.org/club-penguin-sensei-tracker/]Club Penguin Sensei Tracker[/url].
Finally,[url=http://cpcheat.org/]Club Penguin[/url] gives you [url=http://cpcheat.org/club-penguin-bots/]Club Penguin Bots[/url] and [url=http://cpcheat.org/]Club Penguin Mission Cheats[/url] and [url=http://cpcheat.org/]Club Penguin Coin Cheats[/url]

john said...

ni penguin mana lak ni.....