Wednesday, June 16, 2010

ajK diNNeR ApPreciation

Barisan AJK ReuNioN
Bergambar dengan orang kuat Raihan- saudara Mubin diA yang kini menetap di Perth, Australia yang sempat datang pada malam semalam dan Mubin beritahu kalau ada kengkawan nak ke Perth boleh singgah di rumah beliau makan nasi
Dona dan Sheena sempat potong kek birthday semalam - suprise dari Razlan diA
Sembang tak berhenti sambil menjamu selera
Mat Rock, Mila dan Fadzullah
Halem, Jamal dan Mubin
Sempat lagi sembang dan ambil gambar kat tangga macam tak mahu balik

Malam semalam satu Jamuan Makan Malam bagi meraikan AJK ReuNioN Alumni Jubli Perak UitM Pahang yang telah berlangsung baru-baru ini telah diadakan di Hotel Singgahsana, Petaling Jaya. Ramai yang hadir antaranya Halem dpA, Shake dsS, Sheena dsS, Dona dsS, Norm dsS, Razlan diA, Kitang diA, Mat Rock diA, Hanif diA, Jamal Panah Beracun, Mila dpA, Fadzullah diB, Yahya diB, Kak Sit dsS, Tila dsS, Mubin diA dan beberapa lagi yang saya tak ingat namanya kesemuanya seramai 20 orang.

Halem sebagai Pengerusi ReuNioN Jubli Perak dalam ucapannya mengucapkan berbanyak terima kasih kepada semua yang telah terlibat secara langsung atau tidak langsung dalam menjayakan ReuNioN baru-baru ini. Walaupun pelbagai cabaran dan dugaan di hadapi AJK dalam menganjurkan ReuNioN tetapi dengan kecekalan dan kesabaran semua AJK akhirnya suatu ReuNioN yang paling meriah dalam sejarah ReuNioN bekas pelajar UitM Kuantan, dapat di laksanakan dengan kejayaan cemerlang.

Sehingga hari ini masih ramai yang memperkatakan tentang perjumpaan ReuNioN pada malam tersebut dan pengalaman tersebut tidak akan hilang dari ingatan semua yang hadir. Berita dan gambar ReuNioN ada di siarkan di dalam akhbar Berita Harian minggu lepas dan hari ini akan di siarkan dalam Harian Metro pula dalam satu mukasurat penuh.

Buku Directory ReuNioN Jubli Perak pula boleh didapati secara percuma kepada kengkawan yang tidak dapat hadir pada malam itu dan di Kuantan boleh menghubungi Jamal Panah Beracun dan di Kuala Lumpur samada dengan Fadzullah, Razlan atau dengan Mila atau juga boleh menghubungi saya dan saya akan cuba mendapatkan naskah tersebut.

Jamuan malam semalam membangkitkan nostalgia kepada semua AJK dan seakan acara sembang tidak mahu berakhir (macam biasa laa) sehingga lah restoran di Hotel Singgahsana di tutup barulah semuanya terpaksa beredar pulang.

2 comments:

ummi said...

Salam dan sekalung tahniah kepada semua AJK ReUnion atas usaha keras yang telah ditunjukkan...semoga ianya menjadi titik tolak kepada pertemuan-pertemuan seterusnya dan tidak berakhir di sini sahaja...Syabass!!!

Anonymous said...

alahaiii... sodeh aaarrr, org tak ingat pn nama kit0 arr.. :(( mila o mila..huhuhuhu hahahaha